PC270-PIH

Bemærk: Der er kommet skærpede krav til sikkerheden i forhold til håndmadede flishuggere. Vi er derfor i gang med at tilpasse vores maskiner til disse krav og i en overgangsperiode, vil de viste fotos mv. af maskinerne derfor ikke nødvendigvis stemme overens med de nye krav.

PC270 PIH for

PC270-PIH

PC270-PIH

PC-FLIS 30/13, Pilleflis, Pellet chips

PC-FLIS 30/13, Pilleflis, Pellet chips

PC270-PIH

PC270-PIH

PC270-PIH

PC270-PIH

større stammer, 360° sold, PC-FLIS

Denne traktormonterede PILLEFLISHUGGER med 360° soldsystem, er beregnet til HÅNDMADNING og kan håndtere stammer op til 27 cm i diameter. De to indtræksvalser forsynes med hydraulik fra en intern hydraulikpumpe, drevet fra flishuggerens hovedaksel.

Maskinen er opbygget på en kraftig ramme, hvilket danner grundlag for stabil og driftstikker flisning. Hver indtræksvalse er drevet af sin egen hydraulikmotor, og indtrækshastigheden kan du indstille trinløst efter behov. Sammen med omdrejningsvagten sikrer dette optimal tilpasning til den forhåndenværende opgave.

Med denne PILLEFLISHUGGER kan du producere PC-FLIS®, der er helt fri for stikkere og klumper, hvilket gør flisen ideel til f.eks. fyringsformål. Med rette indstilling af knivenes huggehøjde, og valg af hulstørrelse i soldet, kan du tilpasse PC-FLISen til utallige formål som f.eks. dyrestrøelse, ensartet dækflis, erstatning for træpiller og andre opgaver, hvor det er kritisk, at flisen er helt fri for stikkere og klumper. Er flisen ikke fremstillet på en PC PILLEFLISHUGGER, må den ikke kaldes PC-FLIS®.

360° soldsystem sikrer fliskvaliteten!

Specifikationer

  • Model PC270-PIH
  • Type PILLEFLISHUGGER
  • Trædiameter (maks.) 27 cm
  • Kraftbehov v. 1.000 omdr./min. 45 - 150 hk (34 - 112 kW)
  • Vægt 1550 kg
  • Rotorvægt 380 kg
  • Antal hugknive 4 stk.

 

Video

PC942-PI = PC270-PIH


 

PDF

Download specifikationer til PC270-PIH (PDF)

Download typebetegnelser PC Stål (PDF)

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik