Aktuelle nyheder

Pilleflishuggere til Ø33 cm-stammer

Den nyudviklede PC330-P-serie til Ø33 cm stammer, bygger videre på vores populære 360° soldsystem, som er kendt fra PC270-P-serien

Udviklingen af PC330-P-serien bygger på de erfaringer og ønsker, der er fremkommet fra de daglige brugere af forskellige flishuggere. Et af de største krav var stor kapacitet og mulighed for at kunne fremstille den samme fine, ensartede og varemærkeregistrerede PC-FLIS, som allerede kan fremstilles med maskiner fra den nuværende, men mindre PC270-P-serie.

PC330-P-serien er derfor udstyret med vores 360° soldsystem, hvilket er den sikre løsning, når man skal slippe for de uønskede stikkere og klumper, der fremkommer i flisen fra alle standardflishuggere. Med dette fleksible soldsystem sikres flisens kvalitet, i modsætning til de usikre alternative systemer, der ellers findes på markedet og som er forbundet med flere ulemper.

Med PC330-P-serien kan du fremstille PC-FLIS i større mængder og ved at fremstille PC-FLIS i stedet for almindelig skovflis, åbnes der op for mange flere anvendelsesmuligheder af flisen, med væsentlig værdiforøgelse til følge. 

PC330-P-serien findes i to udgaver: PC330-PEC med traktorhydraulik og PC330-PIC med intern hydraulik.

Det skal nævnes, at der også er standardudgaver af disse maskiner til Ø33 cm-stammer, der således fremstiller standardflis. Du kan finde dem ved her.

Klik her og læs mere om PC330-PEC.

Klik her og læs mere om PC330-PIC.

Kontakt os for yderligere oplysninger.

 

Video

Bemærk: PC942-33PIC = PC330-PIC

 

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik